Miercuri 17 Aprilie

FOTO. Percheziții DIICOT în Cluj-Napoca și Bistrița! Doi tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri de mare risc


Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Cluj au confiscat 21 de grame de CMC (un drog cu efecte psihostimulante), în urma a două percheziţii efectuate la persoane bănuite de trafic de droguri, în Cluj-Napoca și Bistrița. 

La data de 24 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, sprijiniți de Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, au desfășurat 6 percheziții domiciliare, în municipiile Cluj-Napoca și Bistrița, la locuința unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.”, anunță IPJ Cluj.

Ce au descoperit polițiștii

În urma activităților, polițiștii au descoperit și ridicat aproximativ 21 de grame de CMC, 5 telefoane mobile, substanțe anabolizante și un cântar electronic. A fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, a doi tineri, de 22 și 24 de ani, din municipiul Bistrița, respectiv municipiul Cluj-Napoca.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie - octombrie, cei doi tineri ar fi procurat și distribuit  consumatorilor din aceste județe droguri de risc (cannabis) și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud, jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și reprezentanți ai Direcției Regionale Vamale. 

BCCO Cluj.jpg

Comentarii Facebook