FOTO. Incendiu violent la balconul unui bloc din Florești! Intervin pompierii


Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu produs pe balconul unui bloc de locuințe de pe strada Stejarului din localitatea Florești. Din primele informații, până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical și nu au fost necesare măsuri de evacuare a locatarilor.

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu incipient, care a izbucnit în balconul unui apartament, situat în mansarda unui bloc de locuințe de pe strada Stejarului din localitatea Florești. Proprietarul a intervenit cu mijloace de primă intervenție asupra focarului, până la sosirea pompierilor. 

Flăcările au fost stinse imediat după sosirea echipajului de intervenție, acestea manifestandu-se doar în balconul apartamentului. În aceste momente se fac verificări pentru a se asigura că nu există posibilitatea de propagare a arderii prin elementele acoperișului sau prin izolația blocului. Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical și nu au fost necesare măsuri de evacuare a locatarilor.”, anunță ISU Cluj.

--------------

Update

Echipajele de intervenție s-au retras de la locul incendiului, au ars un cablu electric, un stâlp de susținere din lemn și izolația exterioară, pe o suprafață de aproximativ doi metri pătrați. Cauza probabilă este o defecțiune a instalației electrice.

FOTO: Traiesc in Floresti - Cluj/Ileana Ile Doghi

p2.jpeg

Comentarii Facebook