FOTO - Incendiu în Gruia, Cluj-Napoca: Pompierii clujeni au reușit să salveze o mașină de epocă din calea flăcărilor


Pompierii clujeni au anunţat că peste noapte au intervenit la un incendiu care a afectat o casă și mai multe garaje pe strada Gruia din municipiul Cluj-Napoca. 

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la primele ore ale dimineții la un incendiu care a afectat acoperișul unei case și trei garaje dintr-o curte situată pe strada Gruia din Cluj-Napoca”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

Apelul de urgență a venit în jurul orei 4:15, iar la misiune au participat două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD, trimis preventiv. Când pompierii au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau la acoperișul casei, precum și la acoperișul a trei garaje”, au mai transmis aceștia. 

incendiu cluj 2.jpg

Pompierii au reușit să țină flăcările sub control

Salvatorii au format imediat dispozitivele de stingere și au limitat propagarea incendiului. Suprafața totală afectată de flăcări este de aproximativ 300 de mp. Chiar și așa, intervenția promptă a făcut ca incendiul să nu se extindă la interiorul casei și la interiorul garajelor, precum și la o altă casă situată în vecinătate.

Pompierii au reușit să salveze o mașină de epocă din anii '50. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical. Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare", au mai precizat pompierii clujeni. 


Comentarii Facebook