FOTO. „Imaginea zilei” la Cluj! Unt protejat în capsule antifurt la un supermarket: „Îți dai seama că situația e nasoală”


Imaginea zilei a fost surprinsă într-un supermarket din Cluj-Napoca. Un clujean a publicat o poză cu un pachet de unt, protejat de o capsulă antifurt. Semn că în urma scumpirilor halucinante din ultima perioada, oamenii sunt tentați să fure chiar și cele mai banale produse. Astfel, un lanț de magazine a decis să folosească sisteme antifurt chiar și pentru pachetele de unt. 

Cum îți dai seama că situația e super nasoală. La Carrefour untul, untul!, e protejat în capsule antifurt.”, a scris Adrian Ardelean, pe pagina sa de Facebook.

unt.jpeg

Foto: Facebook/Adrian Ardelean

Amintim că, potrivit datelor prezentate de Institutul Național de Statistică, prețurile la unt în anul 2022 au crescut cu 43,43%. Lucru ușor de observat la rafturile magazinelor, chiar și la cele care spun că au cele mai mici prețuri. Românii scot din buzunare tot mai mulți bani pentru alimentele de bază, iar asta pe lângă majorarea facturilor la gaze și electricitate. Un pachet de unt ajunge astăzi și la 20 de lei, un preț absurd luând în vedere salariile din România.

Comentarii Facebook