FOTO - „Floreștiul a ajuns o bătaie de joc”: Inundații pe strada Eroilor. Primarul Floreștiului, luat la rost de un localnic. „Faceți ceva!”


Un floreștean a surprins imagini cu inundația de pe strada Eroilor din localitatea Florești, cauzată de ploaia zdravănă de vineri, 9 septembrie. Acesta i-a reproșat public, printr-o postare pe Facebook, primarului localității, Bogdan Pivariu, că nu supraveghează situația lucrărilor, având în vedere că acesta a spus de nenumărate ori că o va face. 

inundatie strada 3.jpeg

Pivariule, te băteai cu pumnul în piept că ai inspectat lucrările de pe Eroilor. Asta ai inspectat! O bătaie de joc”, a scris floreșteanul pe grupul de Facebook „Trăiesc în Florești – Cluj”. „Chiar e atât de greu să băgați o cameră de inspecție și să vedeți unde e colmatată țeava? Iar dacă nu e, dar capacele levitează datorită faptului că țevile nu pot prelua debitele, e greu de schimbat conductele? Suportăm și deranjul ăsta, dar faceți ceva!”, a mai adăugat acesta la postarea sa. 

inundatie strada 2.jpeg

Nu departe de acest punct ar trebui să fie, după ideile unor debili, o stație de metrou. Cum să ne gândim la așa ceva, la proiecte de infrastructură majoră, când o amărâtă de canalizare nu putem avea cum se cade?”, i-a mai transmis bărbatul primarului din Florești.

P.S.: Carnavalul de la Veneția se va ține la Florești. Nu avem măști, dar avem mulți bufoni în clădirea primăriei. Mi-e silă!”, a concluzionat, dezamăgit, floreșteanul.

inundatie strada 1.jpeg

Sursa foto: Edmond D. Kreibik – „Trăiesc în Florești – Cluj” Facebook


Comentarii Facebook