FOTO. „Cei de la companie nu m-au întrebat dacă am căldură sau apă caldă”. Cum a „sărbătorit” Paștele un floreștean, după inundație


Imaginile dezastrului după inundația din Florești! 30 de familii din cea mai mare comună din ţară au sărbătorit Paştele cu gospodăriile distruse de inundația de pe strada Tăuțiului. Deși pompierii au evacuat apa din mai multe gospodării și locuințe, oamenii au rămas multe ore fără apă, iar unii și fără căldură, față în față cu dezastrul provocat de cedarea din senin a unei conducte, vechi de un secol. 

Un floreștean spune că cei de la Compania de Apă Someş nu au dat dovadă de prea multă grijă și înțelegere. Nu l-a întrebat nimeni dacă are apă caldă sau căldură până se remediază problema. Muncitorii doar au venit, au constat problema și i-au lăsat pe oameni cu paguba făcută de apă. 

Sunt unul din cei afectați din Florești cu inundația de joi spre vineri!!! Sunt nemulțumit pentru faptul că au venit cei de la compania de apă, au constatat așa în mare, au văzut că centralele s-au  distrus și nici măcar să mă întrebe cu sfert de gură dacă am căldură sau apă caldă până se remediază problema!!! Vedeți și d-voastră ce dezastru (pagubă) mi-a făcut apa”, a transmis bărbatul pentru Știri de Cluj.

Amintim că, avaria la magistrala de apă de pe strada Tăuțiului a fost remediată. Din păcate, reumplerea magistralei la debitul necesar este o acțiune de durată care implică aerisirea întregului traseu (de la pompele din bazinul de colectare până în zona în care s-a făcut avaria) și apoi egalizarea presiunii din aceasta și reumplerea ei. Astfel, unii locuitori din Florești au rămas fără apă și de sfintele Sărbători Pascale. 

Comentarii Facebook