FOTO. Casă cuprinsă de flăcări după ce a fost lovită de FULGER, la Cluj


Noaptea trecută, flăcările au cuprins un garaj și o casă din localitatea Sărădiș, comuna Feleacu. Pompierii clujeni au intervenit pentru a stinge incendiul care a pornit de la un fulger ce a lovit garajul. Din fericire, persoanele care se aflau în casă nu au avut nevoie de sprijin medical. 

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte la un incendiu care a afectat un garaj și o casă în localitatea Sărădiș, comuna Feleacu. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 23:27, anunțându-se faptul că un garaj a luat foc. Imediat s-a deplasat la fața locului o autospecială, iar pompierii au constatat că incendiul se extinde și la casă. Drept urmare, au fost chemate noi forțe în sprijin, mai exact încă o autospecială cu apă și spumă, respectiv autoscara. Incendiul a distrus garajul pe o suprafață de 30 de mp și a afectat jumătate din acoperișul care avea o suprafață aproximativă de 70 mp”, anunță ISU Cluj.

Din fericire, persoanele care locuiau în casă s-au autoevacuat și nimeni nu a solicitat sprijin medical. Pompierii s-au luptat ore bune cu flăcările, intervenția fiind cu atât mai dificilă din cauza vântului. 

Din cercetările preliminare și discuțiile avute cu martorii de la fața locului, s-a constatat că incendiul a pornit de la un fulger care a lovit garajul.

casă.jpeg

Comentarii Facebook