FOTO. Accident teribil la ieșire din Gherla! Două persoane și-au pierdut viața, tragediile rutiere se țin lanț sâmbătă pe drumurile din Cluj


Tragediile rutiere se țin lanț, sâmbătă, pe drumurile din județul Cluj! Două persoane au murit în urma unui accident teribil care a avut loc în urmă cu puține momente pe ruta E576, la ieșirea din municipiul Gherla. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și Punctul de Lucru Gherla intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe ruta E576, la ieșirea din municipiul Gherla, unde au fost găsite două autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie încarcerată, ce prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență. S-a acționat imediat pentru descarcerarea acesteia și predarea către echipajul SAJ, în vederea transportului la spital pentru îngrijiri medicale. 

g4.jpeg

Totodată la locul accidentului a fost găsit și un bărbat în stop cardio respirator, întins pe sol în afara autoturismului. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, sprijinite de către echipajele autospecialelor de descarcerare. Manevrele de resuscitare sunt în desfășurare și în acest moment, însă, din păcate, până acum, nu au reușit să aducă semnalele vitale ale bărbatului”, a transmis ISU Cluj.

g3.jpeg

UPDATE

Medicii s-au chinuit să salveze femeia descarcerată, însă nu au reușit

Femeia care a fost descarcerată a intrat în stop cardio respirator la locul accidentului. 

Imediat s-au aplicat manevre de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, însă și în acest caz nu au putut readuce semnalele vitale ale femeii, au precizat cei de la ISU Cluj.

g2.jpeg

Comentarii Facebook