FOTO. Accident rutier cu 4 mașini pe centura Vâlcele-Apahida! O femeie a fost transportată de urgență la spital


Pompierii clujeni au intervenit în această după-amiază la un accident rutier în lanț, petrecut pe centura Vâlcele-Apahida. Din primele informații, o femeie a fost transportată de urgență la spital, iar alte două persoane au fost consultate la fața locului.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit patru autoturisme avariate, iar într-unul se afla o femeie care prezenta dureri în zona coloanei cervicale. Pompierii au folosit echipamentele speciale pentru a extrage femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, din autoturism, fără să-i agraveze posibilele leziuni suferite în urma accidentului. Aceasta a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate,  fiind în stare de conștiență și cooperantă. Alte două persoane au fost consultate la fața locului fără a fi transportate la spital.”, anunță ISU Cluj. 

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, cât și privind siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.

Comentarii Facebook