FOTO. ACCIDENT cu trei mașini pe B-dul Muncii din Cluj-Napoca. Au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute la un accident rutier petrecut pe B-dul Muncii din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit trei autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat a fost consultat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în stare de conștiență și cooperant.

În jurul orei 23.15, polițiștii Biroului Rutier Cluj au fost solicitați pentru a interveni pe Bulevardul Muncii, din municipiul Cuj-Napoca, în urma producerii unui eveniment rutier.

Primele cercetări au indicat faptul că un conducător auto în vârstă de 20 de ani, din municipiul Iași, care se deplasa cu autoturismul în direcția străzii Oașului a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus de un tânăr de 19 ani comuna Apahida.

După impact, autoturismul tânărului de 19 ani a fost proiectat în afara părții carosabile, într-un autoturism parcat.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 20 de ani. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.”, anunță IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook