Fotbalist de 13 ani, de la Luceafărul Cluj, a MURIT într-un accident. Alți trei copii sunt răniți - VIDEO cu accidentul


Un minor de 13 ani a murit, iar alți trei au fost răniți grav, în urma unui accident rutier petrecut, vineri seară, pe raza localității Unirea, dintre județele Alba și Cluj.

Conform IPJ Alba, din primele cercetări, L.I. (49 de ani), din Aiud, în timp ce conducea un Volkswagen Golf, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga şi a intrat în coliziune cu Skoda Octavia condusă de N.T.I. (39 de ani) din Cluj, autoturism care se afla în depăşirea unei coloane de maşini, pe aceeaşi direcţie de mers, pe un tronson cu linie continuă.

În urma impactului, copilul de 13 ani care se afla pe locul din dreapta-faţă a maşinii a decedat, iar alţi trei minori (doi în vârstă de 12 ani şi unul de 13 ani), aflaţi în acelaşi autoturism, au fost răniţi uşor. Aceştia din urmă au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale.

Minorii fac parte din echipa de fotbal CS Luceafărul Cluj-Napoca.

Un participant la trafic a surprins chiar momentul impactului. Din imagini se poate observa cum șoferul autoturismului în care se aflau copiii încerca să depășească coloana de mașini, mergând cu mare viteză.


Comentarii Facebook