Floreștiul e în continuare căutat de clujeni. ”Ce zone/strazi recomandati si ce zone!”

 

Clujenii continuă să își lase apartamentele în Cluj-Napoca și să se mute în Florești. 

 

Buna ziua tuturor! In curand ne vom muta in Floresti pt o perioada.Ce zone/strazi recomandati si ce zone/strazi sa evitam? Mentionez ca vom veni in fiecare zi in Cluj (cartier Grigorescu) la serviciu/gradinita in jur de ora 7 cu masina si in jur de ora 13-14 eu si copilul ne vom intoarce cu autobuzul.

 

Ma intereseaza in ce zone pot ajunge mai usor cu autobuzul avand in vedere ca baietelul are aproape 4 ani si nu as vrea sa aiba prea mult de mers pe jos pana acasa. Va multumesc anticipat tuturor!”, a scris Alexandra pe Facebook.

 

Replica a venit rapid de la un alt floreștean mulțumit de ce a găsit. ”Noi tocmai ne-am mutat pe Plopilor in zona Muzeul Apei, e foarte linistita zona si nu e suprapopulata, si nu suntem afectati nici de aglomeratie foarte mult (poate doar cand venim de la servici in jurul orei 18, dar autobuzul face de la podul N pana la noi la strada maxim 15 min)... si sunt toate liniile de autobuze de Floresti, la capatul strazii... noi suntem incantati...si personal recomand”, a replicat Valy.

Comentarii Facebook