Floreștiul a inaugurat un nou centru pentru copii cu dizabilități! Cei mici vor avea acces la servicii esențiale pentru dezvoltarea lor - VIDEO


Un nou centru pentru copii cu dizabilități a fost inaugurat în Florești. Centrul este situat pe strada Gheorghe Doja și are o capacitate de 90 de locuri.

Copiii vor putea să beneficieze astfel de terapii esențiale precum kinetoterapie, consiliere psihologică, logopedie și psihoterapie.

Programul centrului este între orele 8:00 și 20:00, iar înscrierile sunt deschise online pe portalul primăriei sau la ghișeul nr. 4 al primăriei. 

Fiecare copil înscris va beneficia de o evaluare detaliată din partea specialiștilor pentru a crea un plan de intervenție personalizat.

Centrul de zi este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, având ca obiectiv principal facilitarea integrării sociale a acestora.

,,Ne dorim să oferim sprijinul necesar pentru ca fiecare copil să-și atingă potențialul maxim și să se simtă acceptat și îngrijit. 

 Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri și să le oferim oportunități de creștere și împlinire!”, a declarat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.


Comentarii Facebook