Fiul lui Gore a fost reținut pe 24 de ore. S-a predat singur

 

Sami David, fiul celebrului interlop clujean Gore, s-a predat singur la Poliție, după ce zilele trecute a înjunghiat un agent de pază de la firma Scutul Negru, în clubul de manele Romantic.  


În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj, la data de 27 iunie a.c., pe raza municipiului Cluj-Napoca a fost depistat tânărul de 20 de ani, care, în 26 iunie a.c., i-a cauzat leziuni unui bărbat de 27 de ani, într-un local public”, potrivit reprezentanților IPJ Cluj.

Faţă de tânărul de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările se continuă pentru documentarea întregii activităţi infraţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, sub aspectul comiterii unei tentative la infracţiunea de „omor”, faptă prevăzută de Codul penal.

 

Sami David este cercetat de polițiști pentru înjunghierea unui agent de pază de la firma Scutul Negru, îmn urma unei altercații.

 

Fiul lui Gore a înjunghiat un om la clubul Romantic

Comentarii Facebook