Filarmonica ”Transilvania”, invitată de onoare la concertul Deep Purple

 

Membrii Orchestrei şi Corului Filarmonicii ”Transilvania” sunt invitaţii de onoare ai organizatorilor Cluj Arena Music Fest la concertul trupei britanice Deep Purple. 

 

Cei peste 100 de solişti şi instrumentişti ai Filarmonicii ”Transilvania” vor beneficia de locuri în zona Tribunei.

 

Este o onoare pentru noi să putem avea invitaţi la acest concert membrii uneia din instituţiile culturale care au adus renume şi prestigiu Clujului. Mai ales că unii din instrumentiştii Orchestrei au şi cântat alături de Deep Purple în anul 2000, în turneul european Concerto. Gestul nostru este şi unul de apreciere pentru gusturile muzicale şi curajul pe care l-au avut invitaţii noştri, de a plonja într-un stil cu totul diferit de muzica cu care erau obişnuiţi până atunci”, au declarat organizatorii concertelor.

 

Filarmonica ”Transilvania” a fost fondată în 1955, sub numele Filarmonica de Stat Cluj, potrivit istoricului de pe propria pagină web. În anul 2000, sub bagheta dirijorului londonez Paul Mann, Filarmonica a susţinut o serie de concerte de rock simfonic în Europa, alături de Deep Purple.

 

Cluj Arena Music Fest are loc la Cluj, în 7 şi 8 mai, şi adună nume de marcă ale scenei muzicale internaţionale şi româneşti. 

 

Biletele de acces la eveniment se vând la ghişeele din Iulius Mall, Polus Shopping Center, Diverta, precum şi la ghişeele de bilete ale Cluj Arena. De asemenea, biletele pot fi cumpărate şi online, de pe myticket.ro.

Comentarii Facebook