Joi 13 August

Fetiță de 12 ani, dispărută de acasă de câteva zile. Ați văzut-o? / UPDATE: A fost găsită


UPDATE (luni, 29.04)

Fetița a fost găsită. Poliția anunță că este audiată în prezența părinților, pentru a se afla ce s-a întâmplat cu ea.

-------------------------

O minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj,  a plecat de acasă,  la data de 26 aprilie în jurul orei 12.00 și este de negăsit.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, minora MATEI ALIA MARIA, în vârstă de 12 ani și 10 luni, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat singură de la domiciliu, iar de atunci nu este de găsit”, informează IPJ Cluj. 

Semnalmentele persoanei dispărute :  înălţime aproximativ 150 cm, circa 50 de kg, ochi căprui, păr brunet, lăsat puțin peste umeri, drept, faţa ovală, fără semne particulare.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni tip jeanși de culoare neagră, tricou de culoare alba cu desene în zona pieptului, pantofi de material textile de culoare maro, un fîș de culoare neagră și avea un ghiozdan de culoare albastru deschis.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!Comentarii Facebook