Duminica 29 Ianuarie

Femeie prinsă de polițiștii clujeni după ce a lovit o minoră cu mașina și a fugit de la fața loculuiUn accident rutier a avut loc duminică seara, în jurul orei 19.50, pe strada Bistriţei din municipiul Dej,în urma căruia o persoană a fost rănită, iar autorul faptei a plecat de la fața locului.

O minoră de 15 de ani, din comuna Chiuieşti, în timp ce traversa regulamentar strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, a fost acroşată de un autoturism care se deplasa spre Cluj-Napoca.

Conform celor susţinute de persoana vătămată, conducătorul auto era o persoană de sex feminin. Aceasta ar fi coborât din autoturism, iar pe motiv că vătămările suferite de victimă nu sunt grave şi invocând faptul că se grăbea, a părăsit locul accidentului rutier”, informează polițiștii.

În urma impactului, pietonul a fost rănit uşor şi a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Dej pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

În urma activităţilor desfaşurate de către poliţişti a fost identificată conducătoarea autoturimului ca fiind o femeie de 25 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului”, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook