Femeie panicată de un bărbat suspect pe o stradă din centrul Clujului: ”Nu mă luați cu sună la poliție!”


O tânără a relatat prin ce spaimă a trecut din cauza unui bărbat de circa 30 de ani, care i-a aplicat o lovitură în spate, pe strada Paris, din Cluj-Napoca. 

Cluj, în jur de ora 18:20, Zona - Strada: ”Paris”, un individ îmbrăcat cu hanorac alb, pălăriuță pe cap, vârstă - între 25-33, pantaloni trei sferturi și skate shoes în picioare, mergea bombănind ceva nedeslușit și lovea cu piciorul ba în mașini, ba în porțile oamenilor. L-am văzut de la câțiva metri depărtare, am grăbit pasul spre stația de bus, deși e la o distanță considerabilă de mine doar că mi-am dat seama că nu are toate țiglele pe casă și cumva, eram singurul suflet de pe toată strada de care s-ar fi putut lua.

Din instinct mi-am scos cheile și ceva brizbrizuri tăioase atașate de ele (CA DEH, FEMEIE ÎN 2023) din păcate nu am avut sprayul cu piper la mine și nici nu m-a batut capu' să-l iau ziua în amiaza mare, într-o zonă semicentrală .

Am ajuns în stație, am văzut cum vine busul și mi-am dat un face-palm imaginar în momentul în care am văzut ca mi se oprește dragul meu bus în coloană, fix la câțiva pași de mine. Numai ”bine” că i-a și dat timp idiotului să mă ajungă și pe când să cobor de pe bordură să alerg spre scara lui, mă trezesc și eu cu un șut în spate. 

Am reușit să urc și să merg spre șofer, nu a mai urcat după mine și nici nu mi-a lăsat semne că nici nu a reușit să mă lovească așa tare.

Nu a văzut nimeni scena, nu era ABSOLUT nimeni pe strada, e o zona de case unde circulă puțină lume. Am urlat la el, nu s-a întâmplat nimic, a rămas stană de piatră și s-a uitat cum se închid ușile între noi doi. Nu mă luați cu ”sună la poliție” că nu e prima dată când aud că dacă nu ai martori sau semne vizibile pe corp, n-avem ce-ți face. Sau că ”e vina ta”. Dacă a pățit ceva similar de pe grupurile de Cluj pe care am mai postat, poate am o șansa să-l identificăm, altfel nu prea știu dacă are sens postarea”, a relatat tânăra, căreia îi vom păstra anonimatul.

Accidentul s-a produs în 7 septembrie, dar încă se pot aduna și alte mărturii, dacă vorbim despre un bărbat care are astfel de obiceiuri. 

Alte femei au relatat despre un bărbat văzut în Mărăști. Nu se știe dacă este vorba despre același personaj.

375865578_3286909488121566_762503074576530275_n.jpg

Comentarii Facebook