Marti 4 Octombrie

Femeie împușcată în cap de un polițist, internată în stare gravă la Cluj


O femeie din Mureș a fost internată în stare gravă la Clinica de Neurologie din Cluj-Napoca, după ce a fost împuşcată în zona capului, din greşeală, de către un poliţist care urmărea un şofer fugar.

Surse judiciare au declarat, că incidentul s-a produs vineri seara, când un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui şofer aflat în trafic. Acesta nu a oprit, continuându-şi deplasarea, confrom Mediafax.

Astfel, poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea maşinii, care a fost dată în consemn colegilor aflaţi în direcţia spre care se îndrepta fugarul.

În zona localităţii Aluniş poliţiştii au identificat din nou autoturismul şi au efectuat din nou semnal regulamentar de oprire, dar nici de această dată şoferul nu s-a conformat.

Un poliţist a efectuat foc de armă asupra autoturismului, însă, în urma uzului de armă, un glonţ a lovit, în zona capului, o femeie de 59 de ani, din localitatea Aluniş, care se afla în zonă, ca pieton.

Sursele citate arată că în acel moment oamenii legii au abandonat urmărirea autoturismului şi i-au acordat primele îngrijiri femeii, solicitând şi intervenţia unei ambulanţe la faţa locului.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj- Clinica de Neurochirurgie.

Şoferul fugar a fost oprit în localitatea Răstoliţa şi au fost aplicate măsurile legale.

Comentarii Facebook