Femeie filmată în Florești, când taie brazii tuia din jurul blocului. Vecinii spun că e ”diavolul” în persoană - VIDEO


O femeie din Florești a fost filmată duminică seara, în jurul orei 19.30, în timp strada Urușagului, nr 109c, în timp ce tăia brazii tuia care fuseseră plantați în jurul blocului. 

Femeia era ”înarmată” cu un topor și apare pe imagini în timp ce tăia brazii plantați de asociația de locatari. Oamenii susțin că sunt terorizați de această femeie, care distruge tot în jurul blocului și în casa scării. ”Distruge tot din jurul blocului, aruncă cu pietre de pe geam după mașini. Aruncă gunoaiele direct pe geam, iar reclamațiile de la poliție nu se finalizează cu nicio măsură. Vecina nu răspunde la ușă și scapă fără probleme”, ne-a relatat un vecin.

Pe unii oameni din bloc îi amenință. ”La un chiriaș cu 2 copii, de 1 an, respectiv 3, i-a spus dacă nu i-au murit copiii. 

În seara de duminică, cu un topor a tăiat tuia din jurul blocului. Ușa de la intrare este lovită și balamalele rupte”, a mai spus vecinul. Acesta a sunat la 112 și răspunsul Poliției a fost că nu se deplasează la fața locului pentru așa ceva. ”Au zis ca nu vin pentru așa ceva, după ce am sunat la 112, luni dimineața, la ora 10.30.  M-au luat și tare că i-am deranjat”, a mai spus acesta.

Oamenii și-au montat camere de supraveghere, iar de acum încolo vor filma totul. Femeia din imagini locuiește singură și că probabil are unele probleme de sănătate. Familia o vizitează rar și știe de problemele din bloc.

Poliția Cluj a anunțat că va investiga cele întâmplate duminică seara. 

page.jpg

Comentarii Facebook