Femeie agresată de fostul iubit chiar în stația de autobuz la Cluj. Bărbatul avea ordin de restricție


Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni pentru 24 de ore, după ce acesta a încălcat ordinul de restricție de a nu se apropia de fosta sa iubită.

Potrivit polițiștilor, ”la data de 11 iunie, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz de pe strada Traian Vuia, din municipiu, a fost agresată verbal şi fizic de către bărbatul care i-ar fi fost concubin”.

Femeia de 33 de ani, din Cluj-Napoca, le-a mai spus oamenilor legii că bărbatul i-a sustras şi telefonul mobil, după care a fugit.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, depistându-l pe cel în cauză la scurt timp, pe strada Morii, din municipiu. Asupra acestuia, a fost găsit telefonul mobil, care a fost returnat părţii vătămate.

Totodată, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 47 de ani, din Turda, nu avea voie să se apropie de persoana vătămată la o distanţă mai mică de 200 de metri, fiind emis un ordin de protecţie în acest sens, de către Judecătoria Cluj-Napoca.

Faţă de bărbat, a fost dispusă măsura controlului judiciar de către reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, furt şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti, fapte prevăzute de Codul penal şi Legea 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie.

Comentarii Facebook