Fără laptop la cafenea, regula impusă de tot mai mulți patroni din Cluj-Napoca: „Era o atmosferă super nepotrivită”


Cafenelele Clujului s-au săturat de cei care își făceau birouri în localuri și nu mai permit folosirea laptopurilor. Patronii impun această regulă în pofida plângerilor la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Lucrul la calculator strică atmosfera din localuri, iar încasările scad. Oana este administratorul unei cafenele și este printre primii care au interzis folosirea laptopului mai mult de 15 minute. Pentru asta, a lipit pe pereți și pe mese afișe de atenționare.

Dacă vine cineva și își deschide laptopul la noi pe masă, nu îi zicem să și-l bage instant în geantă. Le spunem că dacă au ceva urgent de rezolvat, să își cumpere un bilet de avion, orice, un mail de trimis, îi rugăm foarte frumos să respecte regula”, a punctat Oana Tismănaru, administrator cafenea, pentru stirileprotv.ro.

Alte cafenele aplică această regulă doar în weekend. Nu toți clienții au fost de acord, însă, cu restricțiile.

Am avut reclamații la ANPC. Unii care vin chiar constant la noi, în continuare se plâng. Totul a plecat de acum câțiva ani de zile, când într-unul din shop-urile noastre, într-o sâmbătă, din 26 de locuri câte erau în încăpere, 20 erau ocupate de laptopuri, era o atmosferă super nepotrivită”, a transmis Bogdan Ciucean, antreprenor.

În ciuda părerilor negative ale unor clienți, vânzările au crescut. Fluxul de clienți s-a mărit, iar mesele sunt eliberate mult mai repede.

Comentarii Facebook