Familia Mare a iesit la protest in Piata Unirii cu cei doi copii! "Ce sa le spun cand vor fi mari? Ca munca cinstita nu e de ajuns?" FOTO

 

Familia Mare a iesit la protestul din Piata Unirii in formatie completa, aducandu-si si cei doi copii care tineau in maini pancarte pe care scria: "Care-i viitorul meu???".

 

Emil Mare a mai fost la protestele din Piata Unirii si zilele trecute, dar luni seara si-a adus sotia si pe cei doi copii. "Am venit pentru a protesta si pentru a cere un trai mai bun si sanse mai multe. Acum copiii mei sunt mici, dar ce educatie sa le dau intr-o tara in care numai prin furt se poate realiza ceva. Sa ii invat necinstea? Ce sanse au ei acum in Romania?", s-a intrebat Emil.

 

Tanarul este doctorand la UTCN, iar sotia lui in concediu de maternitate. "Este foarte greu sa crestem doi copii. Ar trebui ca familia sa fie protejata si sustinuta. In Romania, acum, este foarte greu sa cresti un copil, dar doi. Le-am pus si lor pancarte in speranta ca asa politicienii vor intelege ca acesti copii au nevoie de un viitor", a mai spus Mare.

 

Protestul de luni seara din Piata Uniii a adunat circa 200 de oameni, pana la ora 19.00.

 

A existat si un incident intre manifestanti si un barbat care ii acuza ca sunt pusi de PDL sa schimbe scopul protestului. Vezi AICI detalii.

Comentarii Facebook