Fals controlor prins pe un autobuz din Cluj și dat jos de un clujean aprig. Tocmai dădea o amendă! - FOTO


Un fals controlor a fost depistat de un alt călător, în timp ce ar fi încercat să înșele un tânăr cu 50 de lei, aplicându-i o amendă inventată.

Pretinde că este controlor și folosește ca scaner de abonamente un LG vechi. Spune că are legitimația T7 (legitimația pare bine făcută). A cerut buletinul unui băiat și 50 de lei. 

Când i-am spus că nu e controlor și să îmi dea legitimația și buletinul s-a panicat și a spus că nu e. Aveți grijă!!! L-am scos afară la Grădini Mănăștur!”, a explicat un clujean cu spirit civic. 

Imaginea cu el a fost postată pe Facebook, iar o persoană care se dă drept sora falsului controlor a pornit presiunile: 

Atenție! Tipa care a postat ca puteți fi actionati in instanta pentru poze publice (prima fotografie) este sora fratelui de etnie demascat de tipul din al doilea screen. Aveți mare grija la genul asta de inselatorii. Amenda nu este 50 ron, iar controlorii sunt obligați să fie cate doi”, a relatat un administrator al grupului unde s-a făcut dezvăluirea.

Tot el a spus că cel care a făcut postarea inițială a vrut să sune la poliție, dar sora falsului controlor ”i-a scris rugându-se de el să nu anunțe poliția, deoarece au o situație mai delicată acasă”.

347385300_6357303964376980_7813835885644580120_n.jpg

Comentarii Facebook