Expo Transilvania îi vânează pe clujenii care parchează pe terenul din ”Groapă” - FOTO


O clujeancă s-a trezit cu un bon de plată pentru parcarea de la Expo Transilvania, pe care sumele datorate erau trecute cu pixul.

Este vorba despre pararea de lângă Expo Transilvania, pe care cei care stau în zonă o folosesc când nu sunt evenimente. 

E evident că un astfel de document nu poate fi luat în serios și achitat.

74209877_2524275594307524_8289915003067170816_o.jpg

Ma simt neputincioasa în fata acestei situații, de parca as fi un infractor ce a comis o crima împotriva umanității.... Am rămas fără cuvinte și nici măcar nu m-am putut enerva.

Postez aceasta imagine pentru ca voi sa nu pățiți la fel. Nu vreau sa lezez pe nimeni și nu vreau sa stârnesc polemici și nu voi răspunde la comentarii, aveți grija doar ca veți fi pedepsiți dacă faceți ca mine!

Multumesc - pe aceasta cale, habar n-am cui- probabil instituției Expo Transilvania Cluj , ca măcar nu mi-au ridicat masina.

Dar ma întreb, având în vedere fapta atât de grava comisa, nu ar trebui sa existe semnătura și stampila instituției puse pe aceasta foaie de hârtie numita probabil 'somatie'?

Și ma întreb, dacă parcarea aia sparta și ca vai de mama ei- pe care în ultimii 30 de ani nimeni n-a modernizat-o este proprietate privata, nu ar trebui sa fie specificat la întrare acest lucru?

Si oare nu ar fi mai civilizat dacă proprietate privata fiind, ar pune un sistem de parcare unde oricine poate achita o taxa prestabilita care sa le permită sa modernizeze locul?

Și ma mai întreb, oare toți aceia cu 2 neuroni și maxim 1 clasa primara ne amenință și ne terfelesc ca pe ultimele gunoaie?

Admir corectitudinea gramaticala și lipsa totala a greșelilor de ortografie, stilul absolut impecabil de prezentare a faptei pe care am comis-o. Nu doar eu, ci toți care ne-am aflat azi acolo (dar nu ne cunoaștem, evident) și care am găsit 'somatia' plantata pe parbrizul mașinii personale.

Îmi cer scuze dacă nu am dreptate, este posibil sa fie pe undeva afișe împrăștiate, pe care sa fie specificata apartenenta spațiilor de parcare și dacă faci slalom printre rânduri și mașini în căutarea unui loc, sa le observi. Eu nu le-am observat.

Azi mi-a fost rușine - pentru a cata oara, pentru ca m-am născut în România!

Și azi mi-a fost rușine ca locuiesc în Cluj!

Și nu cred ca votul de maine schimba ceva, din păcate. Unele aspecte nu țin de guverne și nici de religii. Țin de Educație, Bun simt, Atitudine fata de aproapele nostru și alte chestiuni de gen, fără importanta pentru unii.

Fără sa generalizez, repet! Aceasta e o experienta personala pe care am ținut s-o împărtășesc și sunt niște senzații care m-au încercat.

Atât.

Pardon, aștept sentința!”.

Comentarii Facebook