Miercuri 15 Iulie

Explozie la un apartament de pe strada Fântânele. Un piroman a dat foc locuinței - VIDEO

UPDATE

În cauză a fost inregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de putin timp de catre polițiștii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca. Cel în cauză, un bărbat de 61 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada Dorobanților; acesta a fost condus la sediul Sectiei 5 Politie pentru audieri si pentru luarea măsurilor care se impun”, precizează Poliția Cluj.

------------------------------

ISU Cluj a fost anunțat la 22.17 despre producerea unei explozii intr-un apartament de 4 camere, situat la parterul unui bloc de locuinte de pe strada Fantanele, din municipiul Cluj-Napoca.

Se pare ca nu a fost o explozie puternica, având in vedere faptul că nu a fost sparte geamurile locuintei, ci au fost doar crapate.

Explozia a fost urmata de mai multe focare mici de incendiu și degajarea unui fum dens ce a inundat in totalitate apartamentul.

Au fost cuprinse de flacari mai multe obiecte de mobilier, din două camere ale apartamentului.

Pompierii au intervenit la locul evenimentului cu două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD, iar flacarile au fost stinse in timp scurt de către pompieri sositi de urgență la fata locului.

Din fericire, nu sunt persoane rănite.

Nu a fost necesare a fi luate masuri de evacuare pentru toti locatarii blocului, având in vedere faptul că scara de bloc nu a fost inundata de fum, s-au autoevacuat numai persoanele din apartamentele invecinate cu cel afectat.

Imprejurarile care au dus la producerea exploziei sunt in curs de cercetare.

Comentarii Facebook