Explozie la Cluj! Cine este femeia care a murit în explozia de la pensiunea Monor


Andrea Kaba, 37 de ani, fiica viceprimarului orașului Jimbolia, din Timiș, a murit în explozia de la pensiunea Monor, de pe strada Dunării, din Cluj-Napoca. 

Cu profund regret, ne despartim de colega si prietena noastra Andrea Kaba, care in urma unui nefericit accident și-a pierdut viața.

Andrea a fost mereu implicată si devotată acțiunilor în care credea, dornică să-și ajute semenii, un suflet bun si un om minunat care ne va lipsi profund. 

Echipa USR+ Jimbolia exprimă sincere condoleanțe familiei și prietenilor. Drum lin spre cer, Andrea”, scriu colegii femeii, de la USR PLUS Jimbolia.

Condoleanțe familiei și apropiaților.

Andrea Kaba venise la Cluj pentru un interviu de angajare

În data de 10.12.2021, în jurul orelor 07:00, a avut loc o explozie la un imobil din Cluj-Napoca, cu consecinţa decesului unei persoanei, rănirea a două persoane, incendierea unei case şi crearea de pagube materiale însemnate. Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a preluat cauza privind explozia din data de 10.12.2021 şi s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă prevăzută de art. 255 alin.(1), (2) rap. la art.254 alin. (2) Cod penal, fiind incidente dispoziţiile privind dezastrul”, a transmis Parchetul Cluj.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale, punerea în mişcare a acţiunii penale respectiv trimiterea în judecată sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au mai precizat procurorii.

Andrea Kaba ar fi venit la Cluj pentru un interviu de angajare la fabrica Emerson și s-a cazat la pensiunea Monor, unde prețurile erau normale, față de ”jaful” practicat la hotelurile clujene.

media-163914954757170600.jpg

Cum s-a produs explozia de la pensiunea din Cluj

O femeie de 37 de ani a murit in explozia care s-a produs la Cluj-Napoca, vineri dimineata, la o pensiune din cartierul Între Lacuri.

În aceasta dimineață, în jurul orei 06.52, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112 a fost sesizată explozia unei clădiri de pe strada Dunării din municipiul Cluj-Napoca, aceasta fiind urmată de un incendiu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, echipaje din cadrul I.S.U., și jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagrația și acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităților a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz și electricitate.

Alte două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbați, ambii de 34 de ani, din județul Harghita, fiind de asemenea identificat în interiorul clădirii trupul neînsuflețit al unei persoane. Polițiștii au stabilit identitatea acestuia, respectiv o femeie de 37 de ani, din județul Timiș.

Sunt desfășurate cercetări pentru a se stabili toate circumstanțele care au condus la acest incident.

Explozia de la Cluj a produs stricăciuni pe o rază de 100 de metri

O pensiune a EXPLODAT pur și simplu vineri dimineața, în jurul orei 7.00, pe strada Dunării.  O cameră de supraveghere din apropiere a suprins exact momentul. 

Pensiunea care a explodat la Cluj, vineri dimineața, și unde a murit o femeie de 37 de ani a fost făcută pe structură metalică. 

Autoritățile verifică acum autorizațiile și care a fost cauza exploziei. ”Din primele informații, se pare că nu se încadra în categoriile prevăzute în HG 571/2016, avea mai puțin de 8 camere. Dacă este sub 8 camere sau 16 locuri, nu se impune obținerea autorizației de securitate la incendiu”, au spus reprezentanții ISU Cluj.

Locul unde a explodat pensiunea din Cluj-Napoca a arătat ca după război. Oamenii au crezut că e cutremur - Imagini la scurt timp

Comentarii Facebook