EXCLUSIV. O femeie a fost ÎNJUNGHIATĂ în gât de un bărbat în cartierul Mărăști


Un tânăr a înjunghiat o femeie în gât, cu un cuțit, în cartierul Mărăști.

Conform surselor Știri de Cluj, incidentul s-a petrecut în apropiere de Profi, pe strada Dunării. Femeia s-a putut ridica în picioare și bărbatul a fost prins. 

Incidentul s-a produs in fata magazinului Profi, lângă o agentie de pariuri. Un bărbat a fugit dupa el si l-a prins, ne-a spus un martor.


În jurul orei 18.30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani. 

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință”, a transmis IPJ Cluj.

Comentarii Facebook