Miercuri 24 Aprilie

Emil Boc despre nepoata angajata la Guvern: Lucreaza pe un salariu mic 14 ore pe zi! VIDEO


Premierul Emil Boc a spus ca este foarte multumit de modul in care lucreaza alaturi de nepoata lui Mihaela, care lucreaza in aparatul primului ministru din 2009.

"Lucrez in permanenta cu ea si avem o buna colaborare. Este o fata care isi face datoria pe deplin. A venit intr-o echipa alaturi de cativa colegi de la Cluj cu care ma mandresc si care au facut o treaba extraordinara pe salarii foarte mici, asa cum sunt la nivelul bugetarilor si cu o munca de 14 ore pe zi de cele mai multe ori", a spus Emil Boc in direct la Realitatea TV.

Primul ministru a adaugat ca nepoata lui a fost angajata la Guvern pentru expertiza ei.

"Nu a fost criteriul de selectie acela legat de rudenie. A fost un criteriu al performantei asa cum a fost angajata si la Primaria Cluj, unde a fost angajata si de unde a venit pe un criteriu care a tinut de expertiza ei", a mai spus premierul.

 

Mihaela Boc a fost angajata la Bucuresti imediat dupa ce unchiul ei a fost numit in functia de premier, la "pachet" cu alti tineri cu care Emil Boc a lucrat la Primaria Cluj Napoca. Intre acestia sunt: Darius Pintilie, Stefania Ferencz, fost director in Primaria clujeana, si secretarul personal, Peter Pal.

 

Citeste si...

Boc si camarila de la Cluj au "spart", in 4 zile la New York, 470.000 de dolari

Nepoata lui Boc, Mihaela Boc, neaga ca e ruda cu premierul! Tanara a fost victima unei farse la radio Zu - VIDEO

Comentarii Facebook