El este polițistul din Câmpia Turzii care a bătut trei tineri la Club Armaghedon. IPJ Cluj a ”secretizat” cazul - FOTO

 

Agentul Nicolae Vălean, cel care a bătut trei tineri în fața clubului Armaghedon, ajutat de fiul său, s-a ales cu dosar penal în urma agresiunii. 

 

Altercația a avut loc în sâmbătă spre duminică, în fața clubului Armaghedon, unde polițistul și-a ajutat fiul pe Rareș Valean, să se răzbune pe un tânăr care i-a furat iubita. Doi tineri și o fată, de la care a început bătaia, au fost bătuți crunt, ajungând la Clinica de Maxilo-Faciale. 

 

IPJ Cluj nu a prezentat cazul până când Știri de Cluj nu a solicitat amănunte, marți, 30 iulie, în schimb prezintă ”găinăriile” zilnice. 

 

La Poliţia municipiului Câmpia Turzii au fost depuse două plângeri penale privind pe V. Rareş Nicolae, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi vătămare corporală, respectiv o plângere penală privind pe V. Nicolae, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

 

Din cercetările efectuate a reieşit că, la data de 28.07.2013, ora 03.30, în urma unor dispute mai vechi, O. Bazil, din comuna Luna, judeţul Cluj, a fost agresat de către V. Rareş-Nicolae, din Câmpia Turzii. De asemenea, suspectul l-a lovit şi pe B. Mihai Dan, din Câmpia Turzii, care încerca să îi acorde primul ajutor victimei.

 

La faţa locului se afla şi O. Cristina Susana, care ulterior a depus plângere prealabilă privind săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe de către V. Nicolae, agent de poliţie la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

 

Poliţistul face parte din Poliţia Judiciară, iar conform prevederilor legale plângerea a fost trimisă spre soluţionare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

 

Având în vedere aspectele disciplinare sesizate, la 29.07.2013 şeful inspectoratului a dispus cercetarea prealabilă a poliţistului. După finalizarea cercetărilor se vor dispune măsuri legale, conform competenţei”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

 

 

Un polițist a bătut trei tineri la Club Armaghedon Câmpia Turzii. Victimele au rămas înșirate în genunchi - FOTO ȘOC

Comentarii Facebook