Echipa Marty Cluj inoată la Swimathon pentru copiii dependenţi de dializă

 

Echipa de la restaurantul Marty din Cluj-Napoca inoată la Swimathon pentru copiii dependenţi de dializă din cadrul Asociației pentru Solidaritate și Empatie Claudia Safta. 

 

Sâmbătă, 5 iulie, începând cu ora 10, la Complexul de Nataţie ”Universitas”din parcul Babeş, în cadrul evenimentului caritabil Swimathon organizat de Fundaţia Comunitară Cluj, echipa Marty Restaurants va înota pentru a strânge fondurile necesare pentru ca un grup de 37 de copii şi tineri care suferă de insuficienţă renală cronică să poată beneficia de o vacanţă de vis la mare.

 

Am fost profund impresionaţi de dramele prin care trec copiii dependenţi de dializă îngrijiţi de Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie Claudia Safta de aceea de mai bine de un an îi susţinem constant distribuindu-le mâncarea preferată de la Marty atunci când sunt internaţi pentru diferite afecţiuni, consecinţă a bolii cronice cumplite de care suferă.

 

Cu ocazia acestui Swimathon am luat decizia alături de prietenii mei: Tudor Harmath, Cătălin Crişan, Bianca Petridean, Dan Pop, Ştefan Ioachim, Marius Nica şi Nicu Ungureanu să înotăm pentru aceşti copii bolnavi a căror viaţă depinde de un aparat şi care visează un an întreg la câteva zile de vacanţă la mare.

 

Sperăm ca în tribune să avem mulţi susţinători - contributori care să-şi deschidă inima şi buzunarele pentru sponsorizarea taberei ”Zâmbet de Copil” - în memoriam Daniela Liteanu, ”gura de aer proaspăt” pentru aceşti copii sărmani”, a declarat Suciu Marcel, administratorul Marty Restaurants.

 

În cadrul celei de-a şasea ediţii a Swimathonului Cluj peste 200 de înotători vor reprezenta 19 proiecte în cadrul celui mai dinamic eveniment de strângere de fonduri al verii.

 

Până astăzi, peste 300 de susţinători au contribuit la mobilizarea a peste 70.000 lei pentru iniţiative din domenii diverse (social, educaţie, anteprenoriat, burse de excelenţă, cultură, sănătate, tineri, etc).

 

Donaţiile pentru proiectul susţinut de echipa Marty ”Împreună Schimbăm Vieţi” se pot face direct online, pe platforma suport Swimathon Cluj (www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro).

 

Sponsorizările se pot efectua de asemenea în timpul evenimentului, la masa organizatorilor, cât şi după, iar campania de strângere de fonduri va continua până la finalul lunii august.

Comentarii Facebook