E.ON a reluat alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor din Floreşti, Luna şi Gilău - INFORMARE E.ON Distribuție România


Pe parcursul zilei de vineri, 15 ianuarie, s-a reluat alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii care s-au aflat la domiciliu, conform normelor de siguranţă din domeniu, anunță compania E.ON Distribuție.

Consumatorii care nu au fost acasă pe parcursul zilei, sunt rugaţi să anunţe dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România în vederea reluării serviciului de distribuţie.

Echipele de intervenţie se află în continuare pe teren şi depun toate eforturile pentru a răspunde cât mai rapid solicitărilor.

Regretăm disconfortul creat şi reamintim consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, transmit reprezentanții E.ON.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 sau 0265.200.928.

 

Departament Comunicare Corporatistă E.ON România

Comentarii Facebook