E normal acest tarif? Excursie din Cluj-Napoca la Salina Turda cu 608,11 lei de persoană


O firmă oferă turiștilor străini excursii la Salina Turda, iar tariful cerut este exagerat 608,11 lei, de persoană.

E drept că oferă transport, un ghid și accesul în Salină, dar tot este exagerat. Intrarea este de 60 de lei de persoană în weekend, dar să ceri de 10 ori mai mult pentru un ghid și transport pare a fi prea mult. 

Coborâți în vechea salină din Turda, cunoscută sub numele de Salina Turda. Ghidul vă va împărtăși originea formării rocii sărate și istoria fascinantă a exploatării sării. Faceți o plimbare de-a lungul galeriilor strălucitoare care arată ca ceva direct dintr-un film științifico-fantastic, cele mai adânci părți ale Pământului.

Vă puteți rezerva ceva timp pe cont propriu pentru a explora și a vă bucura de facilitățile de jocuri și distracție afișate în subteran. Sau poți pur și simplu să te așezi, să te relaxezi, să respiri aerul sănătos sărat și, de ce nu, să-ți imaginezi cum ar fi putut fi dacă un film cu Batman ar fi fost filmat înăuntru. În funcție de ora de sosire (influențată de trafic), vizita în interior va dura în jur de două ore”, se arată în descrierea ”circuitului”, conform Turda News.

Capture.JPG

Comentarii Facebook