Durere nemărginită pentru familia din Cluj care l-a pierdut pe Antonio. Tânărul de 17 ani găsit fără suflare avea o soră geamănă: „Nu l-a văzut supărat”


Misterul în jurul morţii adolescentului de 17 ani din Cluj se adâncește. Fără să dea nimic de bănuit, tânărul a decis să îşi pună capăt zilelor la marginea unei păduri. Specialiştii trag un semnal de alarmă şi spun că băiatul se afla la vârsta la care depresia poate fi ascunsă foarte uşor, iar fără sprijin devine greu de învins. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Antonio era elev în clasa a 11-a la un liceu din Câmpia Turzii şi locuia împreună cu bunica lui şi sora geamănă în comuna Frata. Părinţii erau despărţiţi, iar mama se stabilise în Germania pentru a le asigura un trai mai bun copiilor. Adolescentul învăţa extrem de bine şi părea să aibă un viitor strălucit. Luni însă, a fost găsit cu o pungă trasă pe cap și lipită cu bandă izolatoare, în proximitatea unei păduri din localitatea Soporu de Câmpie.

Vecinii şi cei care l-au cunoscut spun că nu îi lipsea nimic și nu înțeleg cum s-a întâmplat această tragedie.

„S-a sculat şi s-a dus la şcoală, ieri dimineaţă şi nu a mai venit acasă el. Nu a avut cu nimeni în lume copilul ăla nimic. Ce s-a putut întâmpla cu el nu ştim, nu l-a văzut nimeni supărat”, a declarat o vecină.

„Aparenţa de normalitate ne poate înşela şi în privirea adolescenţilor şi în privinţa adulţilor. Depresia are foarte multe forme. Persoane care par total integrate şi bine cu viaţa lor, pot d efapt să aibă o realitate interioară foarte diferită”, punctează Gabriela Groza - psiholog criminalist.

Mama băiatul s-a întors acum din Germania pentru a-şi înmormânta fiul, notează Observator.

Comentarii Facebook