”Drumul morții” Cluj-Gherla. Trei șoferi la rând intră în depășiri periculoase în doar 20 de minute, primii doi fiind la un pas de impact frontal-VIDEO

Cluj-Gherla- drumul morții! Trei șoferi depășesc periculos și pe linie continuă în doar 20 de minute

Drumul Cluj-Gherla ar putea fi numit  ”drumul morții”.  Un număr tot mai mare de șoferi intră în depășiri neregulamentare, depășesc un șir lung mașini până reintră în coloană,  depășesc pe linie continuă sau merg cu foarte mare viteză. Toate astea se întâmplă chiar și în zilelle în care șoseaua este practic liberă. Un șofer a surprins chiar în ziua de Paști, când nu erau foarte multe mașini în trafic, trei astfel de conducători auto inconștienți, care au fost la un pas de accidente grave. Și asta pe durata a doar 20 de minute de călătorit pe acest drum. 

Omul a fost uimit cum poate să arate o zi obișnuită, cu trafic relativ redus, pe ruta Cluj-Gherla. Practic, primii doi șoferi au scăpat ca prin urechile acului și cu greu au reușit să reintre în coloană și să evite un impact frontal cu mașinile care veneau din sens opus.

Primul șofer a depășit  pe linie continuă un șir extrem de lung de mașini și a reușit să reintre pe sensul de mers aproape milimetric față de mașina care venea din sens opus. Cel de-al doilea, deși avea posibilitatea să depăsească în zona în care depășirea este permisă, nu a făcut-o. Intră în depășire de pe un squar și depăsește efectiv când este linie conitnuă, după care reintră pe sensul lui de mers pe trecerea de pietoni. La fel, la un pas de impact frontal cu mașina din față. Nu trece mult , și apare și cel de-al treilea depășește și el pe linie continuă. 



Comentarii Facebook