Drumul Cluj-Napoca - Gherla este sub ape! Viitura din comuna Jucu a acoperit DN 1C. Un tronson, unde apa are 1 metru, este inchis- VIDEO


Viitura de marti seara a dus la inchiderea Drumului National 1C pe tronsonul Cluj-Napoca - Gherla. Problemele cele mai mari sunt la kilometrul 17, la iesire din comuna Apahida, unde apa este de peste un metru.

"Traficul este blocat pe DN1C, E 57. Accesul dinspre Cluj Napoca spre Gherla se face pe ruta ocolitoare DN1C Apahida pe DN 16 - DJ 161 (Gadalin - Jucu de Sus) - DN1C (Bontida), sau DN1C Apahida - DN16-DJ 161 (Gadalin - Jucu de Sus) - DJ109 D- DN1C (Jucu de Mijloc), acceleasi rute fiind folosite si in sensul de mers Gherla - Cluj Napoca", a declarat pentru Stiri de Cluj purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Gina Pop.

?

Zeci de gospodarii din comuna Jucu, pe partea stanga de mers spre Gherla, sunt inundate in urma viiturii de ieri marti dupa-amiaza. Oamenii asteapta acum ca apele sa se retraga pentruca echipajele de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta sa poata interveni. Pagubele nu au fost estimate inca.

Comentarii Facebook