DREPTATE! Poliția Cluj a evacuat un ”animal” care își bătea mama bătrână - VIDEO

 

Poliția Cluj i-a făcut dreptate unei bătrâne de 64 de ani, care era bătută de fiul ei. 

 

Tânărul de 29 de ani a fost evacuat din locuința, pe baza unui ordin de protecție emis de instanță. Tânărul nu mai are voie în casă șase luni, nu are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de mamă și este obligat să urmeze consiliere psihologică și psihoterapie, scrie clujust.ro.

 

Judecătoria Cluj-Napoca a emis în data de 29 iulie ordin de protecție la cererea mamei, Viorica Bodea, în vârstă de 64 de ani. Aceasta a prezentat la instanță certificate medico-legale din datele de 16 iunie, 13 iulie și 28 iulie cu leziuni tarumatice și multiple echimoze care au necesitat una și patru zile de îngrijiri medicale. Instanța l-a interogat pe fiul Marius Feier, care are calitate de pârât.

 

Tânărul voia să obțină actele de pe apartamentul situat pe strada Decebal, în centrul Clujului, pentru a-l da în chirie. Planul i-a eșuat după ce femeia a chemat poliție, dar nu a scăpat fără să fie bătută. Ea nici nu mai locuia pe strada Decebal, fiindu-i frică de fiul agresor.

 

Instanța a dispus ”instituirea unui ordin de protectie în favoarea reclamantei, în calitate de victima, fata de persoana pârâtului, în calitate de agresor”.

 

Decizia a fost pusă în aplicare în 11 august, de un executor judecătoresc, conform clujust.ro.

 

Vezi VIDEO AICI.

Comentarii Facebook