Dragoste cu năbădăi la Dej. Părăsiți de iubite, doi tineri au amenințat că își dau foc pe stâlpul de telefonie

 

Scenariu incredibil  la Dej, pe strada Sărata, unde, marti seara,  doi prieteni au fost părăsiți de iubite și au ajuns să fie ”frați de suferință”. Unul dintre ei, un tânăr de 24 de ani, a decis că singura metodă de a-și recuceri iubita este să se urce pe un stâlp de telefonie, amenințând că se aruncă dacă aceasta nu vine la el.

La câteva case distanță, un alt tânăr, în vârstă de 33 de ani, își îneca amarul, din aceleași motive, în băutură, când l-a auzit pe amicul său strigând.

Printre aburii alcoolului și-a amintit că bea de supărare tot pentru că a fost părăsit de iubită, și s-a decis să își urmeze amicul la înălțime. Dar cum alcoolul din sticlă era pe terminate, a umplut-o cu benzină și numai el știe cum a reușit să urce în vârful stâlpului de telefonie, fiind în același gând cu prietenul său, crezând că nivelul de inteligență se măsoară în metri înălțime față de sol, scrie Dejeanul.ro.

Localnicii nu au mai rezistat, iar într-un final sora unuia dintre cei doi ”alpiniști”, care era și fosta iubită a celuilalt, a sosit și a chemat poliția, care s-a deplasat la fața locului alături de un echipaj SMURD.

După ce oamenii legii au încercat să îi dea jos pe cei doi a urmat o serie de injurii la adresa acestora, venite din partea celor doi suferinzi, care au început să îi amenințe că își vor da foc.

Într-un final, polițiștii au reușit să îi ia pe sus pe cei doi tineri părăsiți de iubite. Aceștia au primit câte o amendă pentru tulburarea liniștii publice și au fost lăsați să plece acasă.

Potrivit Dejeanul.ro polițiștii confirmă că unul dintre cei doi este atât de beat încât la secție nu a reușit să lege două cuvinte pentru a explica cu exactitate de ce au ales să urce pe stâlpul de telefonie mobilă.

Comentarii Facebook