Două accidente au avut loc, aproape simultan, pe un drum din Cluj. Două șoferițe au ajuns cu mașinile în șanț VIDEO



Două accidente rutiere, soldate cu rănirea unei persoane, au avut loc, luni după-amiază, între locliutățile clujene Coplean și Câțcău.

Două autoturisme au ieșit în decor, unul într-un lan de porumb și celălalt în șanțul de pe marginea drumului, după ce conducătorii auto nu au adaptat viteza de deplasare la condițiile unui carosabil umed, în curbă.

Primul autoturism, un Volkswagen înmatriculat în Maramureș, care circula spre Baia Mare, a ieșit în afara șoselei și s-a oprit la câțiva metri depărtare de drum, într-un lan de porumb. Femeia aflată la volan nu a fost rănită, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale. O ambulanță de la Satu Mare, aflată în trecere, a oprit pentru a vedea dacă este nevoie de ajutorul medicilor, dar și-a continuat deplasarea după ce s-a constatat că nu sunt persoane rănite, scrie someseanul.ro.

În cazul celui de-al doilea eveniment rutier, petrecut câteva minute mai târziu și la 500 de metri distanță, un autoturism care circula tot spre Baia Mare a părăsit carosabilul pe partea dreaptă, a rulat în șanțul de pe marginea drumului, după care a lovit un podeț de beton și s-a răsturnat cu roțile în sus.

În acest caz o persoană a fost rănită, șoferița de 24 de ani din Muncel, aceasta fiind preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Dej. Victima a suferit mai multe leziuni și este suspectă de o fractură la umăr.

Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.


Comentarii Facebook