Dosar penal pentru patronii restaurantului găsit deschis în centrul Clujului


Parchetul pe de lângă Judecătoria Cluj-Napoca a deschis un dosar pental în cazul patronilor restaurantului de pe strada Napoca, din Cluj-napoca, care a primit clienți, în ciuda interdicțiilor impuse de Ordonanțele Militare. 

Mai exact, în cursul zilei de joi, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca, Secția 1 au surprins in flagrant angajatii restaurantului in timp ce serveau mai multi clienți aflati in interiorul localului.

În data de 08.05.2020, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca s-a înregistrat dosarul penal cu nr. 2485/P/2020, dosar în care se desfășoară urmărirea penală in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 2 C.pen., constând în aceea că în data de 07.05.2020, în cadrul unui control efectuat de lucrători de poliţie la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca, s-a constatat că, în ciuda măsurilor de închidere a localurilor de alimentaţie publică luate de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii răspândirii pandemiei de Covid19, restaurantul era deschis publicului, în interior aflându-se doi clienți care consumau băuturi alcoolice. ”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Este vorba despre localul pe strada Napoca nr. 6. la Ristorant Exclusive.

Comentarii Facebook