Dosar penal în urma incendiului devastator din Băișoara, Cluj, în urma căruia un bărbat a murit și o femeie a fost rănită


Un bărbat de 80 de ani a murit şi o femeie de aceeaşi vârstă a fost transportată la spital, după ce casa lor din localitatea Muntele Săcelului a fost cuprinsă de un incendiu duminică noaptea. În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de parchet competente.

„La data de 22 ianuarie, în jurul orei 02:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Turda- Secția 9 Poliție Rurală au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la un incendiu care se manifesta într-un imobil din localitatea Muntele Săcelului, comuna Băișoara.

Incendiul a fost lichidat de către echipajele de pompieri, însă din nefericire, în imobil a fost găsit cadavrul unui bărbat de 88 de ani, urmând ca trupul acestuia să fie transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei.

O femeie de 79 de ani care se afla în imobil la momentul declansării incendiului a fost transportată la spital de echipajele medicale”, transmite IPJ Cluj. 

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de parchet competente.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.

Comentarii Facebook