Dorel Onaca, marturii de la Tarnita: I-am dat o palma dupa ce l-am scos din apa! VIDEO EXCLUSIV


Dorel Onaca, cel care a gasit cele trei persoane inecate la Tarnita, a afirmat ca si-a pierdut cumpatul dupa ce l-a scos din apa pe Nicolae Lapuste si i-a dat o palma.

In primele imagini se vede Dorel Onaca, imediat dupa ce corpul neinsufletit al barbatului a fost tras la mal. Scafandrul se repede la acesta si il loveste, fiind potolit de celelalte persoane prezente, iar apoi corpul neinsufletit a fost acoperit cu o folie.

 

Ce spune autopsia in cazul inecatilor de la Tarnita! EXCLUSIV

 

Dorel Onaca a descris pentru Stiri de Cluj intreaga scena: "Eu si patru baieti am spart gheata. Am intrat in costumul de scafandri de vara, baietii cu care am fost aveau echipament de iarna.

Mi-am pus un tricou dedesubt sa nu imi fie foarte frig si am intrat in apa, repede. Eu i-am gasit in apa, impreuna, si i-am scos afara tot impreuna. Te doare cand vezi astfel de lucruri. Am ramas impresionat de gestul mamei. Cand am ajuns la Cluj, mama fetei a cazut in genunchi si mi-a sarutat picioarele si mi-a zis ca este imposibil sa nu ii gasesc. Si uite ca i-am gasit. Mai bine ca munca mea sa fi fost in zadar.

Imi pare rau ca mi-am pierdut cumpatul si dupa ce l-am scos din apa i-am dat o palma (n.red. lui Nicolae Lapuste). Se rupea pamantul sub mine de durere", a povestit Dorel Onaca.

 

Cei trei disparuti de la Tarnita au fost gasiti vineri, 2 martie, in jurul orei 16.20, la circa 100 de metri de mal si la o adancime de 27 de metri.

 

Au fost gasiti copiii si barbatul inecati in lacul Tarnita VIDEO

Comentarii Facebook