”Doreii” de la RADP Cluj au înjurat și amenințat un șofer clujean: Gunoierii de la Brantner sunt niște domni pe lângă RADP - FOTO


Mai mulți angajați de la RADP Cluj, care se aflau într-o dubă a regiei din subordinea Primăriei Cluj-Napoca, au amenințat și au făcut semne obscene către un șofer. 

Niște angajați RADP m-au înjurat în trafic și au arătat semne obscene si s-au prefăcut că sar și la bătaie, la cum arătau erau de etnie roma.

Numărul mașinii este CJ22RPD. Mergeau de pe strada Aurel Suciu în sus către piața Fraternității din cartierul Gheorgheni.

Ce s-a întâmplat de fapt.

Am parcat autovehiculul și am coborât să deschid ușa la o doamnă de 75 de ani care era în spate. Era bară la bară, pe strada Aurel Suciu din Cluj-Napoca și oricum nu avea unde să înainteze autovehiculul celor de la RADP, dar totuși s-au băgat lângă mașina mea să nu pot deschide ușa. Le-am transmis că unde se grabesc așa?

Și au început cu înjurăturile, au deschis ușa să sară la bătaie, au arătat semne obscene etc. A văzut toata strada Aurel Suciu ( fosta Pietroasa ) atitudinea celor de la RADP pentru ca eram bara la bara, erau și copii mici pe strada care mergea la gradiniță și au auzit înjurăturile, 

Azi 07.12.2023, la ora 08:23, s-a întâmplat totul.

Am rămas cu un gust amar după această scenă, cu înjurături de nici nu am mai auzit până acum, semne obscene, pot să spun că gunoierii de la Brantner sunt niște domni pe langa RADP”, ne-a relatat Andrei Popita.

collage.png

Comentarii Facebook