Doi tineri vor să se căsătorească anul acesta. Mesajul lor a ajuns la premierul României


Doi tineri din localitatea Dobric, comuna Căianu Mic, doresc să se căsătorească anul acesta. Beni și Mona au nunta programată în luna mai și le cer politicienilor cu putere de decizie să analizeze situația Cei doi susțin că nu vor un eveniment mare și că vor respecta regulile.

Mesajul transmis de tineri a ajuns până la premierul României

Bună ziua. Cu toții știm că organizarea unei nunți durează. Trebuie trimise invitațiile și făcute pregătirile din timp. Toate acestea nu le putem face de pe o zi pe alta. Avem nevoie de timp și avem nevoie DIN TIMP să știm ceva clar, iar starea aceasta de confuzie nu ne ajută deloc.

Avem nunta programată în luna mai. Momentan sunt interzise evenimentele private. Vă rog frumos analizați această situație. Nu cred că persoanele care și-au organizat nunta în perioada aceasta au pretenții mari (număr mare de persoane, fără restricții etc.), ci vor doar să se căsătorească, cel puțin noi asta ne dorim. Din păcate, nu avem voie. E deranjant pentru noi asta. E și mai deranjant din cauza faptului că vedem în jur, cum mall-uri, magazine, piețe unde oamenii au contact zi de zi, nu se respectă regulile. O nuntă durează o zi. Eu văd o mare nedreptate, dumneavoastră nu?

Cu stimă și respect, Beni și Mona.

Un mesaj trimis celor mai mari, cu scopul să ne facem auziți”, au transmis cei doi tineri.

Aceștia au trimis mesajul politicienilor din județ, dar și de la nivel național, inclusiv premierului Florin Cîțu.

Multe cupluri se află în aceeași situație

Un alt tânăr, auzind povestea celor doi, a subliniat faptul că multe cupluri se află în aceeași situație și că e nedrept ce se întâmplă.

Suntem mai multe cupluri în această situație! Am replanificat nunta de anul trecut în acest an, cu speranța că se vor da drumul la aceste evenimente care au fost de când e lumea!

Este un eveniment unic în viața tinerilor, durează o zi, poate o jumătate de zi, de ce nu luați în calcul toate variantele? Toate mall-urile și magazinele mari sunt pline, fără restricții, iar aceste evenimente unice în viața tinerilor sunt interzise! Nu este corect”, a spus Cristian.

Unii tineri și-au amânat nunta pentru a doua oară

Patricia este o tânără care trebuia să se căsătorească, inițial, în vara lui 2020, însă pandemia și restricțiile au făcut acest lucru imposibil. Ea, împreună cu logodnicul ei, nu au dorit să anuleze nuntă, cu speranța că în 2021 lucrurile vor reveni la normal.

Astfel, acum sunt puși în situația în care își amână nunta pentru a doua oară.

E foarte frustrant. Vezi în jur magazinele pline, oamenii se împing unii în alții, fac petreceri ilegal și scapă cu o amendă. O amânăm deja pentru a doua oară și mă rog din suflet să nu rămânem fără sala de evenimente la anul, dacă îi tot amân pe acei oameni. Nu-mi pot face nunta cu 20 de persoane, nu aș putea să-mi chem familia și prietenii apropiați. Dar am respecta regulile, ne-am testa. Nu cred că sunt oameni atât de inconștienți să vină la un eveniment dacă au simptome”, a declarat Patricia, pentru Știri de Cluj.


Comentarii Facebook