Doi șoferi ”prăfuiți”, depistați de polițiștii clujeni la volan


Doi șoferi drogați au fost depistați în trafic de polițiștii clujeni în urma unor controale rutiere. 

La data de 23 noiembrie, în jurul orei 16.50, polițiști rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control autoturismul condus pe DN1F-E81, în localitatea Mera, comuna Baciu, de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Sălaj.

Testarea acestuia cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor interzise, fiind astfel condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Alt șofer drogat a fost depistat în comuna Luna. În 23 noiembrie, în jurul orei 14.35, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Luna, care se deplasa cu un autoturism pe strada Calea Victoriei, deși nu deținea permis de conducere.

Totodată, testarea cu aparatul drugtest a acestuia a indicat prezența substanțelor psihoactive, ulterior fiind condus la unitatea medicală pentru prelevarea mostrelor biologice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comentarii Facebook