Duminica 31 Mai

Doctorul Valentin Calu, rănit în ACCIDENTUL AVIATIC de la Cluj: Sunt impresionat de MOȚII din Munți

 

Medicul Valentin Calu, rănit în accidentul aviatic de la Cluj, din 20 ianuarie, a vorbit pentru prima dată cu presa, după tragedia din Munții Apuseni. 

 

Mă simt mai bine, continuu procesul de recuperare. Echipa medicală este desăvârşită şi am condiţii excelente de tratament", a declarat medicul, care recunoaște că e dificil să fii pacient. 

 

El a mai mărturisit că s-a născut a doua oară, în 20 ianuarie. ”De atunci, am două zile şi două locuri de naştere”, a spus Calu.

 

Medicul de la Spitalul Elias din București este mulțumit de serviciile medicale de la Cluj și nu se grăbește să se externeze. ”Nu am nicio problemă să stau internat atât cât va fi necesar. Nu am nicio problemă să revin cu avionul în Capitală. De o săptămână învăţ, primesc şi savurez lecţii de omenie, una după alta. Ce aş mai putea spune despre accident? Că eram în avion şi ne-am lovit de brazi. Nu mai are rost. Sunt foarte mulţumit de tot ceea ce s-a petrecut cu mine după accident. Şi mai sunt impresionat de moţii de acolo, de la locul accidentului", a mai spus dr. Valentin Calu, conform Mediafax.

 

În accidentul aviatic din comuna Horea, județul Cluj, au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion. Alte patru persoane au suferit răni grave, iar medicul Radu Zamfir a fost rănit ușor.

 

Trei moți din comuna Horea, sat Petreasa, i-au gpsit pe răniți, în timp ce autoritățile s-au bâlbâit în ultimul hal. 

Comentarii Facebook