Detalii ȘOCANTE despre crima care a uimit Clujul. Bone Ferenc a recunoscut că și-a ucis iubita și a dat detalii abominabile


Bone Ferenc, suspectul în cazul uciderii femeii dispărute din Cluj-Napoca, adus în cătușe la Cluj, și-ar fi recunoscut fapta. Individul ar fi sugrumat-o pe tânără din cauza invidiei. Era gelos pentru că femeia avea multe activități sociale, în timp ce el nu. 

Reamintim că Bone Ferenc, bărbatul de 43 de ani care este principalul suspect în cazul uciderii tinerei de 31 de ani dispărută în 23 mai din Cluj, a fost prins joi seara la Oradea și adus de urgență la Cluj. Cadavrul femeii a fost găsit miercuri, 25 mai, pe un câmp din Aleșd, județul Bihor. Bone se ascundea într-un vagon dezafectat din apropierea Gării din Oradea. Autoturismului acestuia, marca Dacia Logan, a fost găsit, anterior, în apropiere de gară, iar acolo era și geanta femeii ucise.

A cerut-o în căsătorie, însă tânăra a refuzat

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a sugrumat-o pe tânără la Vălul Miresei deoarece a cerut-o în căsătorie, ea a refuzat și a vrut să se întoarcă înapoi la Cluj. Spune că și-a pierdut mințile și că nu și-a dorit să o omoare. Bone Ferenc a povestit anchetatorilor că și-a dat seama ce a făcut abia când a văzut că tânăra nu a mai mișcat, scrie Antena 3. 

Bărbatul era invidios pe faptul că Beata avea o viaţă socială extrem de activă

Bărbatul spune că nu îi stă în fire să acționeze într-un asemenea mod şi nu poate înţelege cum a fost posibil să ajungă într-o asemenea situaţie şi spune că ar fi acționat fără să-şi dea seama de urmări. În faţa anchetatorilor, bărbatul a spus că o iubea extrem de mult pe Beata şi că era invidios pe faptul că ea avea o viaţă socială extrem de activă, fiind implicată în extrem de multe proiecte. Cei doi au mers împreună la munte, iar el ar fi povestit că şi-ar fi dorit să rămână alături de ea pentru totdeauna, scrie observatornews.ro.

Femeia ar fi insistat că trebuie să plece înapoi acasă, iar pentru a o ţine cât mai mult timp alături de el, bărbatul ar fi strâns-o de gât. Din cauză că a fost strânsă prea puternic, Beata a murit, iar partenerul ei şi-a dat seama de acest lucru abia în momentul în care a văzut că s-a răcit şi a început să îşi schimbe culoarea. I-a luat trupul şi l-a dus în portbagajul maşinii, apoi a pornit la drum. 

Pe parcursul traseului s-a oprit de mai multe ori şi s-a aşezat lângă ea în portbagaj, ba chiar a şi îmbrăţişat-o, totul pentru a fi, spune bărbatul, cât mai aproape de ea pentru mult timp. Deşi conştientiza că e moartă, bărbatul se ascundea împreună cu cadavrul femeii pentru ca să poată petrece cât mai mult timp alături de femeie. El le-ar fi spus anchetatorilor, potrivit surselor, că a decis să scape de trupul neînsufleţit al fetei în momentul în care acesta a început să miroasă urât, notează sursa citată. 

Momentul reținerii:

Comentarii Facebook