Miercuri 24 Aprilie

DETALII INCENDIARE despre cum au fost șantajați consielierii județeni: Au fost amenințați că își pierd slujbele



Secretarul general al organizației județene PNL Cluj, Mihai Seplecan, a vorbit despre modul în care mai mulți consilieri județeni au fost șantajați și amenințați pentru a își schimba votul la alegerile pentru stabilirea președintelui interimar al Consiliulului Județean Cluj.

Seplecan a precizat că mai multor consilieri le-ar fi fost sugerat faptul că vor fi menținuți în funcție în cazul în care vor vota într-un anumit fel.

Au fost amenințări la persoane, au fost consilieri județeni care muncesc în anumite deconcentrate, care voalat sau indirect mi-au sugerat și mi-au spus că unii dintre noi mai pot fi menținuți., săptămâna viitoare și mie mi s-a spus că revin din concediu. Au fost amenințări directe sau indirecte”, a declarat Mihai Seplecan.

Despre persoanele care au greșit votul, secretarul general PNL Cluj, a precizat că nu le cunoaște identitate și susține că a fost vorba de niște greșeli de procedură.

Nu știu cine sunt cei doi, nu sunt de la PNL. Au fost doar greșeli deorarece era acea problemă cu da și nu. Și mie mi se pare normal să scrii DA și NU. Mi se pare corect să scrii da sau să îl încercuiești pe cel pe care îl dorești”, a punctat liberalul.

Potrivit unor surse din cadrul Consiliului județea, cele două persoane care au greșit votul sunt Axente Husar, de la PPDD, și Andreea Morar, de la PDL.

Comentarii Facebook