Detalii despre crima violentă din Mihai Viteazu. Cum a fost ucisă o clujeancă de fostul soț


O femeie de 68 de ani, din comuna clujeană Mihai Viteazu, a fost ucisă cu bestialitate de către fostul ei soț, care a înjunghiat-o în toiul nopții.

La data de 18.05.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, asupra victimei SM (în vârstă de 68 ani) în raport cu care personalul medical alertat şi sosit la faţa locului a constatat decesul victimei după efectuarea manevrelor de resuscitare. Din cercetările efectuate de a rezultat că, în data de 18.05.2020, în jurul orei 00:36, inculpatul FL (în vârstă de 70 de ani) a exercitat acte de agresiune fizică asupra fostei soţii SM (în vârstă de 68 ani), respectiv a înjunghiat-o cu un obiect tăietor/înţepător în zona gâtului, evenimentul având loc în imobilul din sat Mihai Viteazu, jud.Cluj”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Conform procurorilor, bărbatul a negat săvârșirea crimei, susținând că el ar fi fost cel atacat, iar apoi victima s-a înjunghiat de una singură, accidental.

Conform concluziilor preliminare emise de IML Cluj-Napoca moartea victimei a fost violentă, s-a datorat anemiei post hemoragice acute prin hemoragie externă consecutivă unei plăgi înţepat-tăiate la nivelul regiunii superioare latero-cervicale drepte cu secţionarea vaselor mari de la acest nivel. Probele administrate conduc în acest moment la versiunea că între victimă şi inculpat a avut loc un conflict, cel mai probabil generat de acesta din urmă, conflict care a degenerat şi care l-a determinat pe inculpat să acţioneze de maniera anterior expusă”, se arată în documentul citat.

Bărbatul a negat săvârşirea faptei, la audieri, furnizând o versiune de autoaccidentare a victimei în circumstanţele în care el ar fi fost cel atacat cu un cuţit, a împins-o pe victima SM iar aceasta a căzut la sol (fără a putea preciza poziţia) şi s-a auto-înjunghiat.

Versiunea inculpatului a fost verificată şi infirmată de procuror. În data de 18.05.2020 – în jurul orelor 12, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus reţinerea lui FL pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind prezentat judecătorilor Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se mai arată în document

Comentarii Facebook