Destin curmat de o depășire neregulamentară! O studentă de la UBB Cluj s-a stins după un accident tragic


Trei vieți au fost distruse într-o singură clipă, noaptea trecută, într-un tragic accident din Mehedinți. Au murit trei tineri care aveau toată viața înainte, o depășire periculoasă, neregulamentară, a distrus viața a trei familii. În mașină se afla și Cristina, studentă în vârstă de 22 de ani la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! 

Tragedia a avut loc marți seară, la ieșirea din orașul Vânju Mare spre localitatea Bucura, când un autoturism s-a izbit de un TIR.

Laura, în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul Victor Gomoiu din Vânju Mare, Cristina, studentă în vârstă de 22 de ani la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, și Mădălin, în vârstă de 19 ani, elev la un liceu din Vânju Mare, sunt cei trei tineri care și-au pierdut viața marți seara într-un tragic accident în Mehedinți, când mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, potrivit actualmehedinti.ro.

ff.jpeg

Paramedicii au încercat în zadar să îi resusciteze. Erau în stare de inconștiență, captivi în fiarele contorsionate.

La locul evenimentului, au fost mobilizate trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani și un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. După extragerea victimelor, s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ", transmite ISU Mehedinți.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului. 

Comentarii Facebook